Despre noi

Bine ai venit la Zodiac Records!

Bună! Eu sunt Haruto, Producător Muzical. Ca să ajungi sus cineva trebuie să creadă în tine. Eu cred în tine și în visul tău. Vrei să faci muzică la nivel profesional? Impreună lucrăm la succesul tău.
Haruto, Zodiac Records

Cine suntem?

STUDIO specializat pe producție muzicală. Creștem și ajutăm artistiștii să își atingă potentilul maxim punând la dispoziție toate instrumentele necesare, cunoștința și experiența noastră de peste 10 ani în acest domeniu.

Misunea Noastră

Credem în visul tău și vrem să te ajutăm să ajungi pe culmile succesului. Muzica profesională este atuul nostru, de-a lungul timpului am crescut artiști de la doar o idee la cu adevarat un muzician adevarat. 

Ce iți oferim?

De ce să ne alegi?

Pasiunea și devotamentul producatorului nostru, Haruto și a intregii echipe din spatele intregii producții a dovedit un real success în lumea muzicii.

Producem cu adevarat muzică profesionala la cele mai inalte standarde, punând la dispoziția artiștiolor cele mai bune instrumente. dar mai ales cunoștințele și experiența noastră.

Suntem profesioniști, devotați, dar mai ales pasionați întru totul de ceea ce facem și de aceea îți oferitm încrederea noastră și dorim să îți vedem visul împlinit.

Credem în visul tău și te vom ajuta să crești dacă ești la început de drum, iar daca deja ești la un alt nivel profesional te ajutăm să te dezvolți mai departe.

De acum poți uita de bătăile de cap cu organizarea concertului, la noi ai parte de organizarea concertului cap coada.

Pachetele noastre includ și promovarea artiștilor, asadar încă un punct de care te poți bucura la cele mai înalte standarde profesionale.

Câteva numere ce ne reprezintă

1
Artiști Multumiți
100
Proiecte Finalizate
1
Concerte Organizate
1 K+
Texte Scrise

Rezerva acum o sesiune in studio!

Indeplinește-ți visul chiar acum! Rezervă o sesiune alături de artiști consacracți, intră în această lume magică și dezvoltă talentul cu cele mai bune instrumente puse la dispoziția ta. Contactează-ne la numărul de telefon alăturat. Ne vedem la studio #ZodiacRecordsTM

×